Fakta

Botræningen Magleby

  • Botræning i botræningshuse
  • Du bor sammen med andre unge
  • Eget værelse og fælles opholdsstue, bad, køkken og udenomsfaciliteter
  • Støtte til at klare hverdag og uddannelse

STU på Sjælland


Magleby STU er for dig, der ikke synes, at du har fået ret meget lært i en almindelig skole. En skole for dig, der har brug for at finde lige præcis den måde, du kan lære og udvikle dig på.

Det giver vi mulighed for på Magleby STU. Her tager vi udgangspunkt i dine interesser. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du er god til og hvad du brænder for. Det er her, vi starter. Herefter får du mulighed for at lære mere.
Undervisningen foregår i mindre grupper. Typisk tre. Og sommetider to. Og en gang imellem en lærer og en studerende. Det er alfa og omega, at lærer og studerende er så tæt på hinanden, at læreren kan se den enkeltes styrke og svagheder, fordi der er så mange muligheder, man kan afprøve sig selv på. Og når man er blevet bidt af noget, kan man fordybe sig i det. Og ofte er det noget, som fører frem til et arbejde man senere kan leve af.

Vi lægger stor vægt på, at skabe et godt fællesskab og sammenhold på STU Magleby. Selvom vi er en stor skole med 75 elever, bliver det overskueligt, fordi vi i det daglige arbejder i mindre grupper. Samtidig har vi masser af fælles arrangementer. Her får du masser af oplevelser og kan lære alle de andre at kende og få nye venner.
Din ugeplan laver du selv sammen med din lærer. På STU Magleby findes der ikke to studerende med den samme ugeplan. Der tages altid udgangspunkt i dig.

På STU Magleby går der 45 elever. Vi deler skolen med Den Interne Skole, hvor der går 30 elever. Vores normale normering er 3-4 elever til en lærer. Eleverne er en del af et team (klasse) med 8-12 elever og tre lærere. Vi har undervisning i 40 uger om året. Vi følger folkeskolernes ferieplan. En detaljeret årsplan kan du finde i vores årsprogram, som kan downloades her på vores website. Eleverne møder kl. 8.00 og skoledagen slutter kl. 13.45 mandag – torsdag og kl. 12.45 fredag. Der er således 28 timers undervisning på en uge, hvilket svarer til 1.120 timer på et år.

STU Magleby Skolecenter har igennem 12 år oparbejdet erfaringer med løbende tilpasning af medarbejderstaben og dens kompetencer.

På skolen er der ansat lærere og pædagoger samt håndværkere.

Her kan du se en oversigt over aktuelle medarbejderes formelle kompetencer:

Lærere på STU Uddannelse / erfaring Fagområde
Kenneth L. Jensen Multimedie designer It Underviser
Chris Brandt Engelsklærer med amerikansk baggrund Underviser i engelsk
Elias Nielsen Lærer Underviser
Bettina Bredal Opholdsstedspædagog og frisør Underviser
Tove Lunden Specialunderviser Underviser
Sinne Nielsen Træningsterapeut/ Lægeeks. Fysisk massør/ Bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet Underviser
Ulrik Hansen Pædagog Afdelingsleder, STU
Søs Christiansen Lærer Underviser på STU i engelsk
Majse Jensen Køkkenleder og frisør Underviser
Michael Jantzen IT-supporter og esporttræner Underviser i esport
Bjarne Sidelmann Tømrer og socialpædagog Underviser på Håndværk
Johnny Olsen Murer og plejefar Underviser på Håndværk
Niels Matthiessen Lærer Afdelingsleder, STU
Jacob Sidelmann underviser på Håndværk
Erik Madsen mekaniker underviser i reperation af biler
Joao Pereira Civilingeniør fra Portugal underviser i matematik

 

2 film fra STU Magleby


STU Håndværk

Vær med til at bygge

Salon Paletten

Hårpleje og skønhedspleje