Fakta

Bostedet Magleby

  • Botræning i botræningshuse
  • Du bor sammen med andre unge
  • Eget værelse og fælles opholdsstue, bad, køkken og udenomsfaciliteter
  • Støtte til at klare hverdag og uddannelse

STU på Sjælland


Magleby STU er for dig, der ikke synes, at du har fået ret meget lært i en almindelig skole. En skole for dig, der har brug for at finde lige præcis den måde, du kan lære og udvikle dig på.

Det giver vi mulighed for på Magleby STU. Her tager vi udgangspunkt i dine interesser. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du er god til og hvad du brænder for. Det er her, vi starter. Herefter får du mulighed for at lære mere.
Undervisningen foregår i mindre grupper. Typisk tre. Og sommetider to. Og en gang imellem en lærer og en studerende. Det er alfa og omega, at lærer og studerende er så tæt på hinanden, at læreren kan se den enkeltes styrke og svagheder, fordi der er så mange muligheder, man kan afprøve sig selv på. Og når man er blevet bidt af noget, kan man fordybe sig i det. Og ofte er det noget, som fører frem til et arbejde man senere kan leve af.

Vi lægger stor vægt på, at skabe et godt fællesskab og sammenhold på STU Magleby. Selvom vi er en stor skole med 75 elever, bliver det overskueligt, fordi vi i det daglige arbejder i mindre grupper. Samtidig har vi masser af fælles arrangementer. Her får du masser af oplevelser og kan lære alle de andre at kende og få nye venner.
Din ugeplan laver du selv sammen med din lærer. På STU Magleby findes der ikke to studerende med den samme ugeplan. Der tages altid udgangspunkt i dig.

På STU Magleby går der 40 elever. Vi deler skolen med Den Interne Skole, hvor der går 35 elever. Vores normale normering er 3-4 elever til en lærer. Eleverne er en del af et team (klasse) med 8-12 elever og tre lærere. Vi har undervisning i 40 uger om året. Vi følger folkeskolernes ferieplan. En detaljeret årsplan kan du finde i vores årsprogram, som kan downloades her på vores website. Eleverne møder kl. 8.30 og skoledagen slutter kl. 14.15 mandag – torsdag og kl. 13.00 fredag. Der er såldes 28 timers undervisning på en uge, hvilket svarer til 1.120 timer på et år.

Idet vi ligger ude på landet, tranporteres alle vores elever med vores egne personbiler og minbusser. Lærere og STU-elever, der har erhvervet kørekort på vores egen køreskole, står for transporten.

STU Magleby Skolecenter har igennem 11 år oparbejdet erfaringer med løbende tilpasning af medarbejderstaben og dens kompetencer.

På skolen er der ansat lærere og pædagoger samt håndværkere.

Her kan du se en oversigt over aktuelle medarbejderes formelle kompetencer:

Lærere på STU Uddannelse / erfaring Fagområde
Kenneth L. Jensen Multimedie designer It Underviser
Chris Brandt Engelsklærer med amerikansk baggrund Underviser
Elias Nielsen Lærer Underviser i Matematik på AVU
Bettina Bredal Opholdsstedspædagog Underviser
Tove Lunden Specialunderviser Underviser
Sinne Nielsen Træningsterapeut/lægeeks. Fysisk massør/bachelor i ernæring og sundhed med speciale i fysisk aktivitet Underviser
Line Lindemose Pædagog Underviser
Søs Christiansen Lærer Underviser på AVU i engelsk
Majse Jensen Køkkenleder Underviser
Kim Olsen Pædagog og landmand Underviser
Bjarne Sidelmann Tømrer og socialpædagog Underviser
Johnny Olsen Murer og plejefar Underviser
Niels Matthiessen Lærer Afdelingsleder
Andreas Schultz Jespersen Pædagog Underviser
Erik Madsen Mekaniker Værkfører på Byens Auto
Thomas Leer Cand.mag. i Litteraturvidenskab Underviser på AVU i Dansk
Baltser Andersen Lærer Underviser på AVU i historie, samfundsfag og naturfag
Dorte Brodka

Autoriseret Psykoterapeut

Cand. pæd. Pæd. Psyk.

 

2 film fra STU Magleby


Håndværkerlinjen

Vi laver rigtige opgaver i virkelighedens verden

Eksamen

Individuel undervisning og holdundervisning.