Fakta

Bostedet Magleby

  • Botræning i botræningshuse
  • Du bor sammen med andre unge
  • Eget værelse og fælles opholdsstue, bad, køkken og udenomsfaciliteter
  • Støtte til at klare hverdag og uddannelse

STU på Sjælland


Magleby STU er for dig, der ikke synes, at du har fået ret meget lært i en almindelig skole. En skole for dig, der har brug for at finde lige præcis den måde, du kan lære og udvikle dig på.

Det giver vi mulighed for på Magleby STU. Her tager vi udgangspunkt i dine interesser. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du er god til og hvad du brænder for. Det er her, vi starter. Herefter får du mulighed for at lære mere.
Undervisningen foregår i mindre grupper. Typisk tre. Og sommetider to. Og en gang imellem en lærer og en studerende. Det er alfa og omega, at lærer og studerende er så tæt på hinanden, at læreren kan se den enkeltes styrke og svagheder, fordi der er så mange muligheder, man kan afprøve sig selv på. Og når man er blevet bidt af noget, kan man fordybe sig i det. Og ofte er det noget, som fører frem til et arbejde man senere kan leve af.

Vi lægger stor vægt på, at skabe et godt fællesskab og sammenhold på STU Magleby. Selvom vi er en stor skole med 75 elever, bliver det overskueligt, fordi vi i det daglige arbejder i mindre grupper. Samtidig har vi masser af fælles arrangementer. Her får du masser af oplevelser og kan lære alle de andre at kende og få nye venner.
Din ugeplan laver du selv sammen med din lærer. På STU Magleby findes der ikke to studerende med den samme ugeplan. Der tages altid udgangspunkt i dig.

2 film fra STU Magleby


Håndværkerlinjen

Vi laver rigtige opgaver i virkelighedens verden

Eksamen

Individuel undervisning og holdundervisning.