Virksomhedsprisen 2014

Smily fra Arbejdstilsynet


.

Magleby I Medierne

.

Fakta

Rejser og oplevelser

  • Studierejse hvert efterår.
  • De seneste år gik turen til Tjekkiet, Polen og Slovenien.
  • Vi møder den store verden og udvider vores horisonter
  • Skirejse til Norge i uge 10.
  • Herlig vintersport for alle.

Samarbejdspartnere


Botræningen Magleby
I det daglige arbejder vi tæt sammen med Botræning Magleby. Flere af vores STU studerende bor i Botræningen Magleby. Vi tager på rejser sammen og laver fælles medarbejderudvikling.
www.botræning-magleby.dk

Magleby Forsamlingshus
Vi har et dagligt og helt tæt samarbejde med Magleby Forsamlingshus. Vi har lejet forsamlingshuset for en længerevarende periode og bruger det således i hverdagene. Vi har også rådighed over det i weekenderne, når det ikke er lejet ud til selskaber eller andre formål. STU Håndværk har gennemført en totalrenovation af forsamlingshuset som et undervisningsprojekt.

Peterslyst Ridecenter
På Peterslyst Ridecenter ved Silkeborg har vores elever og STU- studerende mulighed for at komme i praktik.
http://www.peterslyst.dk

Hornsjø Høyfjellshotel
Hornsjø Høyfjellshotell, der ligger tæt på Lillehammer i Norge, samarbejder vi tæt med. Hele skolen tager sammen på skitur derop i marts, og vores STU- studerende tager derop i international praktik af længere varighed på op til ca. en måned.
http://www.hornsjoe.com

CICD Højskole i England
Den internationale Højskole CICD i Hull i England har vi besøgt på skolens rejser og bruges til international praktik for vores STU studerende af længere varighed på ca. en måned
http://www.cicd-volunteerinafrica.org/

Richmond Vale Academy, Sct. Vincent.
Højskolen Richmond Vale Academy på Sct Vincent i Caribien har vi besøgt på skolens rejser og bruges også til international praktik for vores STU studerende af længere varighed på ca. en måned. Højskolen er specialiseret i at arbejde med klimaforandringer, så vi kan tilbyde studieture for at fordybe os i det emne.
http://www.richmondvale.org/

Børnehaven Sanna
Børnehaven Sanna, der ligger på Nørrebro i København, er en multikulturel børnehave, som vi samarbejder med. En gang om året får vi besøg af Børnehaven Sanna og laver en festlig dag sammen. Du kan læse mere på http://www.boernehaven-sanna.dk/

Dialogmøder med andre STU-skoler
STU på Magleby Skolecenter mødes med andre STU-skoler i området til dialogmøder flere gange om året. Dialogmøderne arrangeres af Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Partnerskab Slagelse
Magleby Skolecenter deltager i Partnerskab Slagelse. Vi er med i et netværk sammen med Jobcenter Slagelse og en række andre virksomheder i Slagelse Kommune. Partnerskabet handler om samarbejde mellem Jobcenter Slagelse og virksomhederne for at fremme den lokale beskæftigelse.
http://partnerskab.slagelse.dk

Socialøkonomisk Netværk i Slagelse
Magleby Skolecenter er en registreret socialøkonimisk virksomhed. Vi deltager i Socialøkonomisk Netværk Slagelse sammen med andre socialøkonomiske virksomheder og Jobcenter Slagelse.

Smily fra Arbejdstilsynet

Magleby I Medierne